MARIA & RAZVAN | TRASH THE DRESS | SIBIU

Fiecare dintre noi ne intrebam cum de trece timpul asa de repede pe langa noi, cum de nu putem sa ne bucuram in totalitate de ceea ce este in jurul nostru doar din simplul motiv ca timpul trece prea repede! Drept exemplu este ca acum un an Maria si Razvan si-au propus sa isi organizeze nunta… parca a fost ieri! Si vorba aceea… cred ca imbatranim, dar imbatranim frumos! Va mai aduceti aminte de sedinta lor de engagement? A fostul perfect si ne-am distrat de minune, iar ca sa ne readucem aminte de acel shooting puteti da click aici!

Am planuit ca sedinta foto de dupa nunta sa o facem intr-un loc aparte, intr-un loc special! Am hotarat sa petrecem aceste clipe minunate printre bogatiile patriei, la Cetatea Rupea! Un paradis care trebuie descoperit de fiecare dintre noi si aceasta experienta nu se va uita niciodata! Povestea lor de dragoste o putem vedea chiar acum! CASA DE PIATRA prieteni dragi! Enjoy!

fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu fotograf nunta sibiu