Lover of the Light – Workshop by Be Light – Cluj – Romania

Intotdeauna am fost fascinat de lumina, de umbrele lasate pe obiecte, cele create de oameni! Am stiu din plin ca lumina este foarte importanta si acest lucru l-am descoperit cel mai bine atunci cand Dragos a rostit ca… “cel mai de pret lucru care l-a creat Dumnezeu este lumina”.. am zabovit cateva secunde si mi-am dat seama, cum ar fi sa traim doar in intuneric? Cum putea vedea macar un zambet pe fata celor dragi noua? cum putem pasi spre cana cu apa care vrem sa o bem? cum? Ar fi un handicap pe care nu l-am fi agreat sub nici o forma.

Am urmarit de ceva timp munca celor de la Be Light Photography si navigand pe internet asa cum o fac de fiecare data, in fiecare zi am zarit postarea lor despre workshop. Am spus: DA! este momentul ideal sa fac acest pas. Am facut demersurile de a participa la acest eveniment si emotiile apropierii zilei de 28 martie erau din ce in ce mai evidente. Eram nerabdator sa ii cunosc pe cei doi protagonisti, Laura si Dragos, un cuplu absolut superb, simpli si modesti asa cum le sta bine unor oameni cu caractere puternice. Ce pot sa spun.. cuvintele sunt de prisos! Mi-ar trebuie ore in sir sa scriu ceea ce am facut, invatat, urmarind la lucru acesti oameni. Am avut parte de profesionalism din partea lor, eleganta si daruire in tot ceea ce fac. Ambianta unde a fost organizat acest workshop a fost ideala, un grup de oameni veniti si interesati sa afle din secretele lor privind fotografia de nunta, din experienta lor de viata!

A meritat din plin si le multumesc pe aceasta cale, iar pentru alte evenimente asemanatoare realizate de catre Be Light Photography recomandarea este 100%!

Le multumesc personal si Andreei si lui Daniel, o pereche absolut fenomenala, o familie deosebita in adevaratul sens al cuvantului, tineri si frumosi, fotografi si ei de asemenea. Au facut parte din echipa mare a acestui eveniment, au fost de acord a fi fotografiati si totul se poate observa prin fotografiile de mai jos. Am profitat de fiecare moment, am trait emotia transmisa prin expresivitatea si simplitatea lor de a fi, am povestit si am schimbat pareri, am creat conexiuni` unde cred ca numai la acest workshop de putea intampla.

Multumesc Be Light Photography!

Video production by corinad.ro